Tarieven

Elk traject wordt afgestemd op de behoeften en de vraagstelling van de cliënt. Aan de hand van een intakegesprek zal gekeken worden naar de koers en mogelijke duur van een traject.
Het intakegesprek ( ± 45 minuten) kost € 35,00, maar als je besluit om een traject met mij te beginnen, zullen deze kosten op het eerste gesprek in mindering worden gebracht en kan je dit dus als kosteloos beschouwen.
Het intakegesprek is belangrijk zodat we kunnen ontdekken of er een ‘klik’ gevonden kan worden. Voor het vervolgtraject is het immers belangrijk dat je je prettig voelt bij de gekozen counselor. Tevens kan er onderzocht worden of dit de goede plek is voor je vraagstelling en of ik daadwerkelijk iets voor je kan betekenen.

Tijdens het intakegesprek zal duidelijk worden wat de kosten zullen zijn als je besluit om met mij door te gaan. Samen stellen we een plan op en gaan we werken aan een doel dat je jezelf hebt gesteld.
Prijzen zijn afhankelijk van de hulpvraag, sessievorm en tijdstip.
Elk mens is uniek en elke hulpvraag is anders, daarom zijn er geen vaststaande tarieven te geven. Afhankelijk van de hulpvraag, sessievorm, plaats en tijdstip waarop counseling gewenst is, zullen er prijsafspraken worden gemaakt.

Indien counseling in de avonduren of in het weekend wordt gewenst, zal er een toeslag worden berekend.
Bij counseling op locatie worden reistijd en reiskosten berekend.
Voor aantoonbaar lage inkomens hanteer ik een aangepast tarief.

Het intakegesprek dient contant te worden afgerekend. 
Een weektraject van online counseling per email kost € 125,00 en dient vooraf te worden betaald. Daarvoor mag je zoveel mails sturen als je wilt, minimaal eens per dag krijg je response. Laat je hierdoor niet afschrikken, ik ben immers elke dag minimaal 1,5 uur intensief met jouw vraagstuk bezig.
Overige betalingen bij voorkeur d.m.v. contante betaling na afloop van elke sessie. Uiteraard ontvangt u een factuur en betalingsbewijs.
Per bank betalen kan ook, u wordt dan geacht binnen twee weken na de sessie de betaling te hebben gedaan.

In uitzonderlijke gevallen zal een betaling in termijnen mogelijk zijn, dit dient van te voren met mij te worden besproken.

Onder bepaalde voorwaarden is vergoeding vanuit een PGB mogelijk. Informeer ernaar bij uw zorgkantoor.

Bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur van tevoren verzet of geannuleerd worden. Bij niet tijdige afzegging worden de kosten voor het consult in rekening gebracht.

Alle prijzen zijn incl. BTW alsook mijn voorbereiding op de sessies en de verslaglegging.